Rövidpályás OB zárónap

Véget ért a rövidpályás magyar bajnokság. Az utolsó napon Szilágyi Gerda lenyűgöző teljesítménnyel a mezőny egyik legfiatalabb versenyzőjeként, új évjáratos csúccsal megnyerte az 50 méteres női hátúszást!

Középen Szilágyi Gerda

4×50 méteres női gyorsváltónk – Gyurinovics Lili, Ollé Mónika, Szilágyi Gerda, Horváth Orsolya- se tétlenkedett, a győriektől hajszálnyira maradtak csak le és végül a a dobogó második fokán végeztek.

Békési Dániel a 100 méteres férfi pillangó “B” döntőjét megnyerte. Nell Olivér az 50 méteres férfi hátúszás “B” döntőjében 6. helyen, a női 200 méteres gyorsúszás “B” döntőjében Gyurinovics Lili 5. helyen, Kiss Anna Réka 6. helyen, Bodó Vivien a 8. helyen végzett.


Pici csapatunk a négy napos tornán összesen egy arany, kettő ezüst, négy bronzérmet szerzett, ezen kívül négy korosztályos rekord is született. További különlegesség, hogy a legfiatalabb magyar bajnok idén Szilágyi Gerda mindössze 16 évesen.

A Stamina edzője Kovács László büszkén gratulált a tanítványoknak :
Sok sok egyéni csúcsot úsztak a gyerekek!!! Büszke vagyok rátok!Sokan felkapták a fejüket, hogy ez a kis csapat milyen eredményeket produkált a minden idők legerősebb országos bajnokságán!

Gratulálunk nektek!

A versenyen készült képek ITT lehet megnézni.

HAJRÁ STAMINA!