Interjú Ollé Mónikával

Ollé Mónika

Új rovatot sorozatot indítunk, melyben egy-egy rövid interjúban bemutatjuk sportolóinkat. Első alkalommal Ollé Mónikával (1999) beszélgettünk terveiről.  

Hány éves korod óta úszol?

3 éves koromban kezdtem a Spartacusban. Először a tesómat vitték le a szüleim edzésre ahova én is velük tartottam. Egy idő után én is kihisztiztem, hogy mehessek úszni. Így hát igy kezdtem el az ovis csapatban pályafutásomat.

Melyik eredményedre vagy a legbüszkébb?

Az első versenyemre sajnos nem emlékszem. Korábban inkább hosszútávon indultam és nyílt vízi EB-n is szerepeltem, illetve világbajnokságon. Talán erre vagyok a legbüszkébb. (Egyébként a legutóbbi VII. Gyarmati kupa felkészítő versenyen 50 m és 100m női pillangón is 1. helyezést ért el)

Mik a rövid és hosszú távú céljaid a sportágunkban?

Terveim között szerepel, hogy bekerüljek a felnőtt válogatottba, jelenleg erre 50 pillangón és 100 háton lehet esély. Legfőbb célom, hogy megszerezzem az A keretes felnőtt válogatottságot.

Milyen versenyszámokban indulsz?

50 m és 100 méteres hátúszásban.

Klubunk a Stamina Tk támogatását miben érzed a legjobban?

Fantasztikus edzőnk van, nagyon szeretem Laci bácsit. Még MTK-s időszakban kerültünk hozzá. Nagyon nagy önbizalmat ad. Kora reggel 5:50-kor mikor belépek, a medencetérbe már akkor jó kedve van hiába vagyok fáradt rá tud arra venni hogy végignyomjam az edzést. Érdekli, hogy mi van velünk, nagyon figyel ránk, ha látja, hogy valami nem stimmel, akkor külön is elbeszélget velünk. Mindenki megkapja a személyre szabott felkészítést és erősítő edzést is. Bármiben számíthatunk rá.

Milyen a hangulat itt a csapatban?

Nagyon jó, kedvesek a sporttársak támogatjuk egymást. Egyébként nem rég csatlakozott még hozzánk pár sportoló így már közel 20-an vagyunk.

Mik a céjaid a tanulmányok terén?

A Testnevelési Egyetem úszóedző szakára szeretnék bekerülni, a versenyek után erre készülök még. Az az álmom, hogy egyszer én is edző legyek…..

szerző: Stamina TK

Egy gondolat “Interjú Ollé Mónikával” bejegyzéshez

  1. Ha így dolgozik a továbbiakban is az álmokból hamarosan valóság lesz!!!!!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.